Olika metoder

Det är farligt att läsa på internet. Helt plötsligt hittar man fyrtioelva olika saker som sägs kunna hjälpa till att bli gravid när man har PCO/S.
Frågan är om det ens är värt att prova någonting? Även om man har sett att många har kommenterat att det faktiskt har fungerat.
 
På många ställen står det att LCHF ska kunna hjälpa till och få någon "balans" i kroppen. Många har kommenterat att de har gått på eller går på LCHF och helt plötsligt har en mens som varit uteblivande i flera år kommit igång igen. Många har kommenterat att de endast lyckats bli gravida när de gått på LCHF/GI dieter, en tillfällighet kanske?
 
På många ställen nämns också hostmedicinen/slemhostmedicinen Bisolvon och att den ska hjälpa till att "öppna upp för en graviditet".. Jag vet inte riktigt, har inte läst så mycket om detta mer än att många verkligen tror att Bisolvon har hjälpt dom att bli gravida. Fast varför Bisolvon och inte någon annan slemhostmedicin?
 
På ett ställe nämndes det också att fler och fler undersökningar har gjorts som tyder på att personer med PCO-äggstockar har lägre andel D-vitamin i kroppen och är i behov av större intag. Detta skulle också enligt undersökningar ge en positiv inverkan på graviditet och fertilitet. Sant? Falskt?
 
Är det värt att prova på något? LCHF går jag ju redan på för tillfället. För mig har jag ju inte fått någon menstraution ännu, men jag har gått i en månad endast. Det kanske tar lite tid?


» C

Har faktiskt provat Bisolvon 2 månader i början då vi försökte. Det gav inget alls.. Det är ju slemlösande och påverkar slemhinnan. Den blir alltså tunnare.. Men eftersom ni är under utredning så tror jag att det är ganska meningslöst för då skulle läkaren kunna se om det var ett problem :)
Men man provar ju gärna allt man bara kan!
Kram!

2012-11-17 // 18:15:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback