Kom igen nu då

Jag väntar fortfarande och börjar bli galet less på det.. Dessutom får jag från och till gaalna menvärksattacker, så det ligger ju och lurar nånstans. 

På håret

Självklart är det samma som innan.. Mensen har inte kommit ännu. Men ändå tog jag mig förbi apoteket igår för att hämta ut Pergotime för att vara väl förberedd. Vad tror ni jag möts av då?
"Nej du har bara ett paket kvar att hämta ut"

Läkarna har alltså missat att skriva ut nya kurer åt mig.. Allt jag tänkte på igår var "Vilken jävla tur att mensen inte kommit än"..
Så idag ringde jag till fertilitetsmottagningen och fick tydligen prata med samma barnmorska som förra gången jag ringde, för hon kände igen mitt namn (har ett ganska ovanligt namn).
Hon sa att hon lämnade lapp till "ronden" för läkarna men dom måste missat det så hon skulle lägga det till ronden på nytt så att dom fixar det på tisdag (?!?!?!?!) så tidigast onsdag kan jag ha tabletterna.. 
 
Jag blev nästan kallsvettig när hon sa det, men så räknade jag på att om jag får mens idag så räcker det paketet jag har exakt till att jag på onsdag behöver ett nytt paket. Puuh! 

Snustorrt

Helt jävla torrt.. Inte en droppe :( Kom igen nu kroppen, vi vill ju det här!
Vi hade ju planerat för gårdagen så att våra planer i påsk inte påverkas.. Kom igen!

Väntan

Just i denna stund är jag på toaletten på jobbet men än har ingen mens dykt upp. Vi avvaktar med spänning.

Påminnelse till mig själv: Hämta ut nya pergotime tabletter.

Tablettdag 10

Sista tabletten provera är tagen och nu hoppas jag verkligen att mensen kommer som den ska imorgon och inget blir förskjutet. Sist kom den klockan 12 dagen efter, tror ni man kan ha en sån tur att det blir lika nu?

7e tablettdagen

Det känns som att tiden segar sig fram. Tyckte det var en evighet sedan missfallet och en evighet sedan jag började med tabletterna. Men det var ju bara en vecka sedan.. Den som uppfinner en tidsmaskin får en puss!

Tablettdag 3

Tredje dagen med provera idag, nu känns det som att vi är på banan igen. De andra månaderna när jag tagit dessa tabletter så har jag inte upplevt några större biverkningar men redan nu så rycker det och drar i äggstockarna och emellanåt även molande värk.. Men det måste ju vara kroppen som reagerar annorlunda på grund av allt den fått gå igenom.

Om allt går enligt planerna så är mensen att vänta den 25e.. Men det är ju knappast att man vågar sätta pengar på det. ;)

Äntligen

Blev äntligen uppringd av fertilitetsmottagningen i förrgår och hon tyckte väl att jag kunde sätta igång en provera kur om några dagar, men vi körde igång första tabletten redan igår för att det passar våra kommande planer bättre. Haha, helt sjukt.. Som att planerna ska behöva påverka något sånt men nu är det gjort iallafall. Plus att nu kommer mensen komma som den skulle ha gjort om inte allt hänt.

Sköterskan sa också att vi kommer få köra på två omgångar till innan vi tar kontakt för att gå vidare, istället för en som det skulle varit om det inte hade lyckats sist. Men det känns bra, eftersom hoppet finns i oss. :)

Vi båda jobbar som tokar just nu, övertid så det skriker om det men det känns skönt för då behöver man inte känna efter så mycket.

Ekande tyst

Det händer ingenting just nu. Jag har inte fått svar från fertilitetsmottagningen än.. Har dom inte hört av sig innan veckans slut så lär jag ju ta och ringa och skälla lite.. Suck. Vill ju bara veta hur vi ska fortgå och när nästa steg blir av.

Domedagen är nära

Haha, nej skämt åsido.
 
Idag efter jobbet, vilket är alldeles nyss, så bestämde jag mig att trots alla foruminlägg jag läst om att det kan dröja upp till 8 veckor innan hcg nivåerna försvinner ur kroppen så valde jag att köpa två graviditetsstest, för att kunna mäta om strecken blev svagare. 
 
Men, jag är då tydligen en av dom där hcgnivån sjunker direkt. För idag, 4 dagar senare är det heeelt blankt på stickan. 
 
Så nu har jag skickat iväg en önskan om kontakt/rådgivning till fertilitetsmottagningen på Mina vårdkontakter så att de tar kontakt med mig till veckan så jag vet hur jag kan gå vidare. Har försökt googla mig fram till hur man går vidare efter ett missfall med exempelvis provera tabletterna eftersom jag inte har egen mens. Men för första gången (tror jag) så går jag bet på den frågan av google. Så nu inväntar jag svar.
Jag tror och känner att de nog kommer be mig avvakta några veckor efter att dessa blödningarna har slutat för att kroppen ska få återhämta sig, men fuck that säger jag.. 
 
Tack alla ni som hållt tummar och tår för vår del! Skam den som ger sig?